Retourneren?

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

 

Tevens kunt u gebruik maken van het retourformulier wat u onderaan ziet.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Download
Retourformulier
Vul het volledige formulier in om uw bestelling te kunnen retourneren
Retourformulier.pdf
Adobe Acrobat document 63.0 KB

Verkeerde maat besteld? Artikel omruilen & verzendkosten voor het nieuwe artikel

Wanneer u een artikel wil omruilen, dient u het artikel in onbeschadigde staat te retourneren naar onze postbus met begeleiding van een mailtje met vermelding van uw opdrachtnummer en NAW gegevens. Tevens dient u aan te geven in uw mail welke maat wel juist is. Wij zorgen er dan voor dat u het juiste artikel in de juiste maat krijgt! De verzendkosten hiervan bedragen normaal gesproken EUR 6,95, wij rekenen hier slechts EUR 4,96 voor. Hieronder kunt u de verzendkosten 'bestellen' en via uw winkelwagen bestellen. U krijgt bericht zodra wij uw betaling hebben ontvangen. 

 

Verder verloopt uw bestelling dan zoals de eerste bestelling.

Voor vragen kunt u ons altijd even mailen of bellen!

Verzendkosten artikel omruilen

Verzendkosten voor het geruilde artikel met de juiste maat.

€ 0,01

  • Beschikbaar
  • Levertijd: vandaag besteld is morgen in huis